Vores services

Service & installation

"Vi installerer i hele Danmark
samt Norge & Sverige"

Mange års erfaring med service og installation

WIEDERQUIST installerer nemt, sikkert og professionelt. Vores traditionelle systemer, sikrer dig det bedste udbytte af din forestilling. Med præcis og nøjagtig progammering, vil du opleve, hvordan vores tekniske systemer vil løfte din opgave. Vi installerer alt fra drejestyring, fortæpper og tæppeskinner til professionel programmering af motorer til din forestilling.

Vi kan foretage de fysiske installationer, så de er i overensstemmelse med forestillingens ønskværdige udfald. Med vores kvalificerede og professionelle samarbejdspartnere er enhver opgave mulig. Har du eventuelle spørgsmål til din forestillings specifikke behov eller opgave i praksis, kan du til hver en

tid henvende dig helt uforpligtende. I fællesskab ønsker vi at løfte din opgave, så du er tilfreds med dit projekt i alt det, der går under rådgivning, sceneteknik og udstyr. Vi vil gerne være din professionelle højre hånd.

WIEDERQUIST har mange års erfaring i installation og service. Vi har installereret og ydet service i hele Danmark, og vi har også været i lande som Sverige og Norge op til flere gange. Vi kører vidt omkring, og er professionelle i håndteringen af sceneteknik, udstyr og service. Vi ønsker at imødekomme alle vores kunder, så de kan komme godt på vej, hvad end det drejer sig om rådgivning, en forestilling eller konkret udstyr til en opgave.