Vores udstyr

Fortæpper & tæppekskinner

"Det handler om
scenografi og udtryk''

Fortæppe

WIEDERQUIST leverer dit fortæppe. Vi er professionelle i opsætning og installering. Vi har det rette øje for detaljen i hele rummet, og vi har kendskab til den visuelle betydning, som et fortæppe har. Et fortæppe er nemlig ikke bare et tæppe, men det handler om scenografi og udtryk. Vi leverer et skræddersyet fortæppe, specielt tilpasset til dig. Vi kan levere i præcise mål.

Vi kan også hjælpe til med opsætning, da vi har en række samarbejdspartnere, som gør, at vi kan følge hele processen til dørs. Mangler du derfor det komplette fortæppe, er du velkommen til at kontakte os for præcise mål og korrekt installation. I forbindelse med vores fortæpper, leverer vi selvfølgelig også tæppeskinner. Dem kan du læse mere om nedenfor i næste afsnit.

Tæppeskinner

WIEDERQUIST er din leverandør af tæppeskinner. Står du derfor og mangler en tæppeskinne til dit fortæppe eller lignende, så har vi et bredt udvalg. Du kan være sikker på, at vi har en tæppeskinne, som passer til dit behov. Mangler du både fortæppe og tæppeskinne, kan vi selvfølgelig også finde ud af det. Vi hjælper til med hele processen, og selv de største opgaver mestres.

Vi har en række samarbejdspartnere, som gør det muligt at montere selv de mest avancerede projekter med tæppeskinner og forhæng. Har du eventuelle spørgsmål, kan du altid tage kontakt. Vi vil med glæde være med til at installere og montere dit fortæppe og tæppeskinne, så det passer til dit behov og ønsker.