Vores services

Konsulent & rådgivning

"Få professionel konsultation og rådgivning til teknik og opsætning"

Scene, teknik og udstyr

WIEDERQUIST har mulighed for at levere udstyret, men har tilmed professionel erfaring som konsulent og i rådgivning. Har du derfor brug for hjælp til opsætning og programmering, kan vi træde til. Vi løser både de helt store scene opsætninger med tekniske løsninger samt de mindre løsninger, hvor der blot mangles en hjælpende hånd til proces og rådgivning. 

Ikke to forestillinger er ens, hvilket betyder, at vi er fleksible og meget erfarne i at fuldende enhver type opgave. Uanset størrelse og omfang, kan vi træde ind og sikre den præcise takt og tone. Vores professionelle rådgivning vil sikre dig som kunde, at du er garanteret et show, hvor taktslag og eventuelle sceneskift sker præcist og nøjagtigt. Vi kan hjælpe forestillingen godt på vej.

Med erfaringer fra opgaver som motor- og drejestyringer på Det Ny Teater til styring af gulvlemme i Operaen i Malmø, har vi professionelle løsninger til dig. Det gør sig gældende, uanset om behovet er af stor eller lille størrelse. Står du derfor og mangler en assistent, der kan rådgive, og som mestrer de fysiske installationer, er du velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Skulle det hænde, at vi, hos os, står uden for en række komponenter, har vi kvalificerede samarbejder, som gør, at vi alligevel kan gå ind og løfte opgaven og tilbyde ”hele pakken” til din forestilling. Vi tilbyder at indgå i samarbejde efter kundens behov, om det er i samarbejde med kundens firma, eller om det er løsninger til specifikke opgaver til en teaterforestilling mm..