Vores udstyr

Sceneteknik

Professionel sceneteknik
i alle former og størrelser

Sceneteknik

WIEDERQUIST har meget erfaring. Med en professionel viden og forståelse for den unikke forestillingsoplevelse, leverer vi kvalificeret scenteknik. Vi kan løfte store som små opgaver, og som værende meget erfarne i branchen, kan vi tilbyde dig den komplette løsning til dit behov. Vi skræddersyer løsninger ud fra dine individuelle ønsker og krav. Vi kan hjælpe dig godt på vej med det rette udstyr til din opgaves behov.

Når vi har med opgaver som scenteknik at gøre, kræver det ofte vores frekvensomformere, motorer og plc/pc styringssystemer. Vi mestrer enhver programmering af disse elementer, så store som små opgaver løses, som du ønsker. Vi kan i fællesskab finde ud af dine behov. Vores opgave handler om at klæde dig på til dine forestilling uanset størrelse og omfang. Ingen opgaver er for store, og på samme måde er ingen opgaver for små.

 

Står du og mangler en hånd til den fysiske installation, kan vi hjælpe dig med det. Selv de største installationer ved en omfattende forestilling kan lade sig gøre. Vores erfaring hjælper dig i mål med din forestilling. Står du blot og mangler en enkelt motor eller to, kan vi selvfølgelig også levere sådan en. Vi er fleksible og ønsker at imødekomme vores kunders ønsker, så det passer til det rette behov for scene teknik i deres opsætning. 

Har du behov for vejledning eller et godt råd til opsætning af din sceneteknik, tilbyder vi selvfølgelig også rådgivning. Vi har meget erfaring med selv de største opsætninger i Danmark, Norge og Sverige. Ingen installation eller opgave er ens, og mange år i branchen har givet os et kendskab til alle opsætninger, som har hver sine udfordringer og løsninger. Vi har en erfaring, som er svær at finde, men vi ønsker at dele den med andre.